00822naa#a2200193#i#4500001001500000005001700015011001400032100004100046101000800087102000700095200012500102210004600227215001000273608002700283675023900310700002800549700002500577856002600602EN\\bibl\2741820240602214920.7##a2074-9414##a20150630b2015####ek#y0engy0150####ca0#aRUS##aRU1#aDEVELOPMENT OF COMPOSITION OF WILD PLANT RAW MATERIALS TO IMPROVE BIOLOGICAL VALUE OF PROCESSED CHEESESeJournal article1#aKemerovocKemerovo State Universityd2015##a6 с.##aJournal article2local##a. 613.292:[613. 26+637. 344]aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66aПрикладные науки. Общие вопросы. 60zRUS#1aLupinskayagSvetlana M #1aKuznetsovagLilia A 4#avestnik-bees.kemsu.ru